Anunț TRC Park Bacău – Hala B4

S.C. ABC Facility Management S.R.L., titular al proiectului Construire unitate de depozitare și producție, spații administrative, spații tehnice, trotuare, drumuri  și platforme  de circulație,  împrejmuire  și branșamente  la  utilități – TRC PARK  B4, propus să se realizeze în satul/comuna Sărata, județul Bacău, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și anume: nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău din Str. Oituz, nr. 23, Cod 600266 în zilele de luni până joi, între orele 08:00 – 16:00 și vineri între orele 08:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Bacău.

Share on Linkedin
Postări asemănatoare