Construcții

generalconstructortrc

Antreprenor general

Transilvania Constructii este unul dintre cei mai mari dezvoltatori și administratori de spații industriale din Transilvania, România. Proprietățile noastre se află în locații cheie și sunt formate din depozite industriale mici și depozite logistice moderne mari.

Angajamentul nostru de a construi spații industriale durabile și de înaltă calitate a condus la o loialitate semnificativă din partea mărcii noastre în rândul numeroșilor noștri chiriași. Lista clienților noștri cuprinde peste 100+ de companii internaționale, naționale și regionale.

Proiecte

Ne concentrăm atenția pe dezvoltarea de depozite în locații cheie care să asigure costuri reduse de întreținere și o rată scăzută a șederii pe termen scurt. De asemenea, atenția noastră este focalizată pe dezvoltarea de proiecte industriale în zone cu potențial mare de dezvoltare.

Gestionarea eficientă a activelor noastre pentru a asigura rată de ședere scăzută și un grad de satisfacție ridicat al clienților
Relații strânse cu chiriașii contribuind astfel la parteneriate de lungă durată
Îmbunătățirea portofoliului existent pentru a menține proprietățile atractive pentru clienți
Asigurarea unei creșteri profitabile prin dezvoltarea de facilități moderne în locații cheie care să genereze randamente peste nivelul pieței