Despre noi

Cine suntem noi?

Suntem profesioniști în domeniul imobiliar, industrial și logistic. Avem experiență în construcții, gestionarea și administrarea proprietăților. Scopul nostru este de a oferi soluții personalizate pentru afacerea dvs. și să dovedim că suntem unul dintre cei mai buni jucători de pe piața națională.

De asemenea, angajamentul pe care îl avem față de clienții noștri este de a depăși așteptările lor, motiv pentru care ne străduim să livrăm proiecte de înaltă calitate care ar putea avea un impact pozitiv în aceste timpuri moderne.

Istoric

Transilvania Constructii SA a fost înființată în anii 1990 și a devenit una dintre cele mai mari companii de construcții din Cluj-Napoca și din Transilvania, dezvoltând proiecte rezidențiale care au stat la baza a ceea ce este acum orașul Cluj-Napoca. În 1999, compania a fost privatizată, continuând să fie una dintre cele mai mari companii de construcții din zonă.

1990

Transilvania Construcții a fost înființată în anul 1990, după divizarea Trustului de Construcții

1999

Compania este privatizată

2003

Dezvoltarea primului parc industrial (Parc Logistic Transilvania) pe o suprafață de 20 de hectare

2007

Societatea este listată la Bursa de Valori Bucuresti

2003 - 2013

Transilvania Construcții este implicată în calitate de antreprenor general în proiecte majore de construcții, de la spații industriale la apartamente și clădiri de birouri, până la stadioane și hoteluri.

2010

Am dezvoltat primul proiect rezidențial de 110 apartamente – “Dorobanților Residence”

2014

Strategia companiei se schimbă – accentul principal va trece de la construcții la dezvoltarea portofoliului propriu de proiecte logistice și industriale, cu scopul de a deveni un jucător important pe piața națională

2015

Dezvoltarea celui de-al doilea parc industrial pe o suprafață de 36 de hectare

2018

Creșterea rețelei de parcuri industriale marca TRC Parks cu dezvoltarea parcului industrial TRC Park Bacău pe o suprafață de 8 hectare

2019

Extinderea parcului industrial din Cluj cu peste 2 hectare

Prezent

în prezent, compania deține un portofoliu de peste 500.000 m2 suprafață construită de proprietăți industriale și comerciale

transc112
transc113
transc114

Scopul nostru

Transilvania Constructii este unul dintre cei mai mari administratori și dezvoltatori de spații industriale din Transilvania, România. Proprietățile noastre sunt concentrate în locații cheie constând în depozite industriale de dimensiuni mici și depozite logistice moderne mari.

Devotamentul nostru este să construim depozite care să funcționeze cel mai bine pentru clienții noștri, îndeplinind astfel nevoile afacerii lor. Prioritatea noastră este să obținem randamente bune, prin urmare, suntem atenți la nevoile clienților noștri, analizăm și oferim soluții personalizate.