Transilvania Construcții, sustenabilitate în FORme

Povestea brazilor de Crăciun este povestea experienței sustenabile pe care o promovăm la acest final de an. 
mockup cartolina

Un cadou metaforic care pentru noi înseamnă creșterea calității vieții a tuturor. Fiind una dintre cele mai discutate teme din ultimul timp, în aceste demersuri nu putem porni singuri, avem nevoie de tine! Adaptează acest cadou și pentru restul anului, devenind astfel parte din schimbare.

Susține-ne în activismul pentru mediu!

Plantează bradul aflat în pachetul primit! În primăvară, găsește-i un loc potrivit după ce te-ai asigurat că nu există niciun pericol de îngheț.

Unicitatea cadourilor din acest an este conturată de următorii colaboratori:

Toți putem avea impact asupra mediului în care trăim și ne desfășurăm activitatea profesională, alătură-te în procesul de co-creation al campaniei noastre

Anul acesta am apelat la ajutorul firmelor locale pentru a susține eforturile celor care se află în spatele inițiativelor cu care rezonăm în aceste vremuri. Atragem atenția asupra faptului că în implementarea măsurilor sustenabile pentru îmbunătățirea calității vieții avem nevoie să fim implicați cu toții, de la cercetători, ingineri, arhitecți, constructori, peisagiști, experți în comunicare, oameni de afaceri până la simpli voluntari, toți avem nevoie de un spațiu pentru bune practici, idei inteligente și povești inspirate care să se îndrepte spre acțiuni concrete și durabile.

Transilvania Construcții, sustenabilitate în FORme. Cum realizăm schimbarea?

Pentru compania noastră este un moment prielnic să te anunțăm că inițiem campania «Transilvania Construcții, sustenabilitate în FORme».

Cu aceeași viziune cu care am început și obținut certificarea BREEAM pentru clădirea de birouri Novis Plaza situată pe strada Tăietura Turcului 47, în incinta Tetarom I, respectiv  în anul 2019 pentru Corp A și în anul 2020 pentru Corp B, facem pași concreți înspre un mediu sustenabil având inițiative clare și însemnate prin care ne dorim să aducem un aport considerabil în ceea ce înseamnă reducerea emisiilor de CO2 până în anul 2030 și utilizarea optimizată și mai eficientă a resurselor prin practica angajamentului de dezvoltare durabilă.

Ambiția noastră ca și companie de real estate este să obținem certificările BREEAM, LEED, WELLv2. Aceste recunoașteri sustenabile pentru proiectele noastre pot dezvolta atât capacitățile noastre, cât și portofoliul actual de clienți.

Campania pe care o inițiem reunește toate FORme-le sustenabile:
  •  Adaptarea temei de proiectare la contextul sustenabilității;
  • Evenimente și inițiative prin care promovăm responsabilitatea socială în cadrul Novis Plaza;
  • Extinderea expertizei în alegerea materialelor de construcții și asigurarea de noi facilități în cadrul tuturor entităților noastre;
  • Eficientizarea energetică a clădirilor prin adaptarea de soluții tehnice de modernizare;
  • Acțiunile de CSR întreprinse de către Transilvania Construcții;
  • Modul în care vom proiecta parcările și pistele de biciclete prin promovarea mobilității sustenabile;
  • Întreprinderea unei legături strânse între sustenabilitate și sport, așa că intră și tu în joc la Club Transilvania.

Prin această campanie încorporăm inițiativele cheie în conceptul și mediul de lucru cu măsuri clare din perspectiva mediului de afaceri, a societății și din punct de vedere economic pentru rezultate de impact.

Nu ne rămâne decât să-ți mulțumim pentru că ai ales să fii partenerul nostru în afaceri! În continuare, ne dorim ca anul 2022 să fie nucleul transformării ”formelor” în realități sustenabile pentru real estate în România.

Share on Linkedin
Postări asemănatoare